آموزش

مزایا و معایب فروش در دیجی کالا؛ نحوه فروش کالا در دیجی کالا

دیجیکالا بدون شک بزرگترین فروشگاه آنلاین در ایران است. این فروشگاه اینترنتی چند سالی هست که کسب و کارش را گسترش داده و نقش یک مارکت‌پلیس عظیم را در حوزه تجارت الکترونیک کشور برعهده گرفته است. بسیاری از فروشندگان خرد و بزرگ به فکر فروش در دیجی کالا افتاده‌اند. اما شرایط فروش در این مارکت پلیس بزرگ چیست؟

از سال 1385 که دیجیکالا به عنوان یک فروشگاه کوچک به راه افتاد، همواره در جهت بهبود فضای کسب و کار الکترونیک در ایران قدم برداشته و خود را به عنوان یک معیار و سنگ محک موفقیت در بازار تجارت الکترونیک کشور ثابت کرده است.

مفهوم مارکت پلیس و درک فروشندگان اینترنتی از آن در کشور، با ورود دیجیکالا به حوزه بازارگاه و تبدیل شدن به یک مارکت‌پلیس، رنگ و بویی تازه گرفت و افراد بیشتری وارد شبکه فروش و توزیع این ابرفروشگاه اینترنتی شدند.

فروش در دیجی کالا چگونه است؟ ثبت نام در دیجیکالا به عنوان فروشنده به چه مدارک و شرایطی نیاز دارد؟ اصلا مزایا و معایب فروش در دیجیکالا چه چیزهایی هستند؟  یا چگونه در دیجی کالا فروشنده شویم؟ در این مقاله سعی می‌کنیم که به طور خلاصه این موارد را به همراه یک‌دیگر بررسی کنیم و در نهایت از تفاوت‌هایش با فروش در سایت فروشگاه آنلاین مخصوص برند و کسب و کار خودتان بگوییم.

مراحل ثبت نام در دیجی کالا

برای شروع فروش در دیجیکالا ابتدا باید در پنل فروشندگان این شرکت، ثبت نام کنید. سپس با تایید ایمیل اعتبارسنجی خود، وارد مرحله انتخاب نوع فروشنده می‌شوید. با وارد کردن مشخصات خودتان – که می‌توانید شخصی حقیقی یا نماینده یک شخص حقوقی باشید – شماره موبایلی که وارد کرده‌اید اعتبارسنجی می‌شود.

سپس تمام مدارک مورد نیاز برای ثبت نام به عنوان فروشنده در دیجیکالا را برای کارشناسان این سایت ارسال می‌کنید و در مدت زمان کمی، به درخواست و تقاضای شما برای دریافت پنل فروشندگی در دیجیکالا، پاسخ داده می‌شود.

مزایای فروش در دیجیکالا

شما برای فروش در دیجیکالا باید ابتدا به عنوان فروشنده در آن ثبت‌نام کنید و منتظر تایید مدارک و مستندات خود بمانید. معمولا کارشناسان دیجی‌کالا خیلی زود و در کمتر از 24 ساعت مدارک و تقاضای شما را بررسی می‌کنند و نتیجه را به اطلاعتان می‌رسانند. این بررسی سریع خودش یکی از مزایای حضور در دیجیکالا است؛ زیرا نیاز نیست چند روز منتظر باشید تا بالاخره از وضعیت فروشگاه خود در دیجیکالا مطلع شوید. ثبت نام در دیجیکالا کاملا رایگان است.

مزیت دیگری که فروش در دیجیکالا دارد، کاربرانش است. روزانه حدود 4 میلیون کاربر از دیجیکالا بازدید می‌کنند و تعداد بسیاری از آن‌ها، خرید می‌کنند یا محصولات متفاوت را به سبد خرید خود اضافه می‌کنند تا در زمان درست، خرید خود را تکمیل کنند. در سال گذشته، دیجیکالا 30 میلیون بازدیدکننده یکتا داشت که عددی جالب توجه است.

مزایای فروش در دیجیکالا (منبع: دیجیکالا)

در حال حاضر حدود 150 هزار فروشنده در دیجیکالا حضور دارند که ماهانه به طور میانگین، 51 میلیون تومان از طریق این مارکت‌پلیس، فروش دارند. همین اعداد، پیشتازی دیجیکالا را در میان بازارگاه‌های تجارت الکترونیک در ایران نشان می‌دهد.

دیجیکالا هزینه‌ای برای عضویت فروشندگان دریافت نمی‌کند و شما به ازای فروش خود در این مارکت پلیس، حق کمیسیونی را به دیجیکالا پرداخت می‌کنید. اگر در اینستاگرام پیج فروشگاهی دارید و می‌خواهید کسب و کار خود را بهبود ببخشید اما هزینه برای طراحی و راه‌اندازی یک وب‌سایت فروشگاه آنلاین منطقی به نظر نمی‌رسد، بهتر است در کنار بررسی گزینه هایی مثل استفاده از فروشگاه ساز برای ایجاد سایت شخصی، فروش در دیجیکالا را نیز در نظر داشته باشید. با این کار، تقریبا بدون صرف هزینه اولیه خاصی، پیشرفت چشمگیری را در فروش محصولاتتان شاهد خواهید بود.

یکی از مزیت‌های دیگر دیجیکالا، عدم نیاز به دریافت مجوز اینماد است. شما در دیجیکالا به عنوان یک فروشنده ساده فعالیت می‌کنید و مدیریتی بر فرایندهای فروش نخواهید داشت. دیجیکالا به عنوان سایتی که نماد اعتماد الکترونیکی دارد، محصولات شما را به فروش می‌رساند. 

دیجیکالا با سیستم بسیار پیشرفته لجستیک خود، فرایند ارسال کالا را برایتان به کاری ساده تبدیل می‌کند و شما می‌توانید به تمام نقاط کشور پهناورمان، محصولات خود را بفرستید. این که محصولات در فرایند ارسال دچار خرابی نشوند و سفارش توسط یک نهاد متخصص در امر ارسال کالای فروشگاه اینترنتی به خریدار تحویل داده شود، یکی از دغدغه‌های فروشگاه‌های اینترنتی و اینستاگرامی است.

همچنین دیجیکالا به عنوان یک مارکت‌پلیس که 24 ساعته در دسترس خریداران است، به صورت 24 ساعته نیز به فروشندگان خود خدمات پشتیبانی را ارائه می‌دهد. شما می‌توانید در هر زمانی با دیجیکالا تماس بگیرید و مشکلات خود را در فروش محصولاتتان با بخش پشتیبانی این شرکت در میان بگذارید.

آیا می‌توانم در دیجیکالا بفروشم؟

اگر برندی معتبر، فروشگاهی کوچک یا بزرگ یا صاحب هر نوع کسب و کار مرتبط با فروش محصولات هستید، می‌توانید از طریق دیجی‌کالا، آن‌ها را به فروش برسانید. دو نوع فروشنده حقیقی و حقوقی در دیجیکالا حضور دارند. فروشندگان حقیقی افرادی هستند که مالک کسب و کار هستند و کار فروش را انجام می‌دهند؛ در حالی که فروشندگان حقوقی، موسسات و شرکت‌های مختلفی هستند که به ثبت رسیده‌اند.

چه مدارکی برای ثبت نام در دیجی کالا نیاز است؟

در حالی که بعضی از مدارک مورد نیاز برای ثبت نام به عنوان فروشنده در دیجیکالا به عنوان فروشنده حقیقی با فروشنده حقوقی فرق دارد، اما طبق قوانین دیجی کالا، هر دو نوع فروشگاه باید آدرس ایمیل، شماره شبا حساب بانکی به نام شخص ثبت‌نام‌کننده و شماره تلفن همراه جهت دریافت کد تایید ثبت نام داشته باشند.

فروشندگان حقیقی، افرادی هستند که جواز کسب، گواهی فعالیت صنعتی یا کالاهایی دارند که می‌خواهند به فروش برسانند.

در سوی دیگر، فروشندگان حقوقی قرار دارند که شرکت‌ها و موسساتی هستند که کد اقتصادی و گواهی ارزش افزوده معتبر دارند. همکاری با دیجیکالا برای این فروشندگان نیز، ممکن است.

مدارک مورد نیاز برای فروشنده حقیقی:

1- تصویر کارت ملی؛

2- عکس از صفحه بررسی ثبت نام مؤدیان مالیات بر ارزش افزوده.

مدارک مورد نیاز برای فروشندگان حقوقی:

1- شماره ثبت؛

2- شناسه ملی؛

3- کد اقتصادی؛

4- تصویر پشت و روی کارت ملی همه‌ی صاحبان امضا در قالب یک عکس؛

5- تصویر آخرین تغییرات روزنامه رسمی.

کارمزد فروش در دیجی کالا چقدر است؟

دیجی‌کالا کارمزد محصولاتی که در آن به فروش می‌رسند را با توجه به دسته‌بندی آن‌ها مشخص و دریافت می‌کند. کمترین میزان دریافت سود دیجیکالا از فروشندگان، مربوط به فروش خودرو است که 0.5 درصد است و بیشترین کارمزد دریافتی، مربوط به انواع مختلفی از محصولات با 20 درصد کمیسیون در دیجیکالا است. 

برای مثال، کمیسیون فروش گوشی‌های موبایل، لپ تاپ و دوربین‌های عکس یا فیلم‌برداری دو یا سه درصد – با توجه به برند محصول – است. فروشندگان مد و پوشاک که کسر بزرگی از فروشندگان اینستاگرامی کشور را تشکیل می‌دهند و به حضور در دیجیکالا فکر می‌کنند، حق کمیسیون متفاوتی را باید برای محصولات متفاوت خود پرداخت کنند. 

برای دیدن حق کمیسیون در نظر گرفته شده برای محصولاتتان، ابتدا باید یک حساب کاربری در پنل دیجی‌کالا بسازید و سپس از بخش «اطلاعات گروه کالایی» میزان کارمزد را ببینید. 

به غیر از کمیسیون چه هزینه های دیگری برای فعالیت در دیجیکالا به هزینه های من اضافه می شود؟

فروش در دیجی‌کالا مستلزم این است که شما بتوانید یک پرینتر لیبل تهیه کنید و روی تمام محصولاتی که به انبار دیجی کالا ارسال می‌کنید، لیبل بچسبانید. چنین کاری، نیازمند هزینه‌ای نسبتا زیاد برای تهیه پرینتر و لیبل است که بیشتر فروشگاه‌های کوچک، آن را متقبل نمی‌شوند. در صورتی که شما لیبل را روی محصول نچسبانید، دیجی‌کالا خود این کار را انجام می‌دهد و هزینه‌ای 2000 تومانی را به ازای هر لیبل چاپ شده، از شما دریافت می‌کند. 

همچنین ارسال کالا به بخش پردازش و پشتیبانی دیجی‌کالا، اگر از سرویس‌های این شرکت استفاده کنید، برای شما هزینه‌ای را به عنوان هزینه جمع‌آوری کالا خواهد داشت که با توجه به ابعاد، وزن و مسافت جمع‌آوری کالا متفاوت خواهد بود. 

اگر محصولاتتان را بخواهید در انبار دیجی کالا نگه دارید، باید هزینه‌ای نسبتا زیاد را برای انبارداری به این شرکت پرداخت کنید. انبارداری در دیجی‌کالا با توجه به دسته‌بندی‌های ابعادی و وزنی، هزینه‌های متفاوتی دارد. ولی به طور کلی از 20 تومان در روز تا 5900 تومان در روز متغیر است. اگرچه این هزینه چندان زیاد به نظر نمی‌رسد، اما اگر محصولات زیادی داشته باشید و بخواهید آن‌ها در انبار دیجی‌کالا دپو کنید، نیازمند صرف هزینه نسبتا زیادی برای این کار خواهید بود. در زیر، جدول هزینه‌های انبارداری در دیجی کالا را می‌توانید مشاهده بفرمایید. 

 

هزینه هر روز انبارداری

 

حجم (متر مکعب)

 

ابعاد (سانتی متر)

وزن (کیلوگرم)

دسته بندی وزنی

 

ابعاد محصول بسته‌بندی شده

ارتفاع

عرض

طول

20

۰.۰۰۳

10

15

20

0.5

سبک

بسیار کوچک

30

1

معمول

50

بیش از 1

سنگین

50

۰.۰۱۳

15

25

35

1

سبک

کوچک

70

3

معمول

100

بیش از 3

سنگین

100

۰.۰۶۱

35

35

50

3

سبک

متوسط

120

8

معمول

150

بیش از 8

سنگین

150

۰.۳۸۰

65

65

90

10

سبک

بزرگ

490

25

معمول

2900

بیش از 25

سنگین

900

۰.۳۸۰

65

65

90

10

سبک

بسیار بزرگ

2900

25

معمول

5900

بیش از 25

سنگین

البته به هزینه پردازش هم باید توجه داشت. هزینه پردازش دیجیکالا در حال حاضر، هفت درصد ارزش محصول است که کف حداقل 5 هزار تومانی و سقف حداکثر 50 هزار تومانی دارد.

ارسال کالا به چه شکل خواهد بود؟

دیجیکالا دو نوع ارسال کالا را برای خریداران خود در نظر گرفته است. مورد اول و پرطرفدارتر، ارسال کالا توسط خود دیجیکالا و تیم لجستیک این شرکت است. به این منظور، فروشندگان باید محصولات و کالاهای خود را با رعایت تمامی پروتکل‌هایی که دیجیکالا برای بسته‌بندی و اندازه هر بسته تعیین کرده است، به انبارهای این شرکت بفرستند. 

نوع دوم ارسال کالا، توسط فروشندگان و به صورت مستقیم صورت می‌گیرد. ارسال مستقیم کالا توسط فروشندگان مزایای زیادی دارد. فروشندگان با این روش می‌توانند محصولات بسیار بزرگ که دیجیکالا ارسال آن‌ها را بر عهده نمی‌گیرد، مثل وسایل نقلیه موتوری یا سرویس مبلمان را به فروش برسانند. این گزینه، راه را برای فروش محصولات و کالاهای متنوع‌تر و بیشتر در دیجیکالا فراهم آورده است. 

همچنین ارسال مستقیم محصولات، زمان پردازش و ارسال را کاهش می‌دهد و محصول زودتر به دست خریدار می‌رسد. ارسال سریع‌تر محصول، رضایت مشتری از خرید را افزایش داده و سبب خرید مجدد او خواهد شد. 

فروشندگان دیجیکالا که محصولات خود را به صورت مستقیم برای مشتریان خود می‌فرستند، هزینه پردازش و ارسال کالا را به دیجیکالا پرداخت نمی‌کنند و همین موضوع، می‌تواند سبب کاهش نسبی قیمت محصول شود که رقابتی شدن را در پی خواهد داشت.

 پس مهم نیست که چه محصول یا کالایی را به فروش می‌رسانید و محصولات شما قابل بسته‌بندی هستند یا خیر؛ می‌توانید محصول خود را با قابلیت ارسال توسط فروشنده به فروش برسانید و از مزیت‌های این طرح بهره ببرید. 

زمان ارسال دیجی کالا بستگی به گزینه انتخابی کاربران دارد ولی شما باید هر چه سریع‌تر پس از تکمیل سفارش، محصول خود را به دست دیجیکالا برسانید.

بعد از به فروش رفتن محصول چقدر زمان میبرد تا درآمد به حساب من واریز شود؟

فرایند تسویه حساب با فروشندگان دیجی کالا با توجه به قراردادی که با این شرکت تنظیم کرده‌اند، متفاوت است. بسیاری از فروشندگان در فاصله دو ماه پس از فروش محصولشان، درآمدشان را با کسر حق کمیسیون و هزینه ارسال و پردازش دریافت می‌کنند و تعدادی دیگر، در فاصله‌ای بسیار کوتاه‌تر. هنگام قرارداد بستن با این مارکت پلیس توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشید. 

کسانی که تجربه فروش در دیجی کالا را داشته‌اند در مورد آن چه می گویند؟

مدیران فروشگاه‌های زیادی از تجربه همکاری با دیجی کالا ابراز رضایت می‌کنند و این مارکت پلیس به فروش و سود بیشترشان کمک شایانی کرده است. اما تعدادی از فروشندگان نیز هستند که به طور کلی فروش در دیجی کالا را اقدامی اشتباه در دوران کسب و کار خود به حساب می‌آورند. 

عمده انتقادهایی که از دیجی کالا می‌شود، حق کمیسیون زیادی است که این مارکت پلیس دریافت می‌کند. این در حالی است که مبلغ کارمزد در آمازون، 0.99 دلار به ازای هر فروش کامل شده‌ای است. آمازون یک بسته فروش حرفه‌ای نیز دارد که به ازای پرداخت ماهانه 40 دلار، دیگر هیچ حق کمیسیون دیگری از حساب شما کسر نمی‌شود. 

بسیاری از فروشندگان از مشکلاتی که در حین حمل و نقل و ارسال کالا برای محصولاتشان پیش می‌آید گله دارند. به ادعای این فروشندگان، وقتی بسته‌بندی محصولی که سالم به مامور ارسال به انبار تحویل داده‌اند، با خرابی به دست مشتری می‌رسد، دیجی‌کالا مسئولیت این خرابی را قبول نمی‌کند. همچنین بازگشت کالاها برای فروشندگان جریمه را در پی خواهد داشت. تعدادی از تخلفات و جریمه های دیجی کالا که برای فروشندگان خود وضع کرده را از جدول زیر می‌توانید ببینید. 

شرح جریمه

تخلف

ردیف

دو برابر مجموع اختلاف قیمت کالای فروش رفته از قیمت واقعی و تعداد کل فروخته شده از آن کالا

وجه التزام قیمت گذاری و فروش هرگونه کالا با قیمتی بالاتر از «قیمت مصرف کننده» مندرج بر روی کالا

1

بار اول دسترسی فروشنده از فروش کد کالای مربوطه سلب می شود.

بار دوم، دسترسی فروشنده از فروش برند/گروه کالایی مربوطه به مدت یک هفته سلب می شود.

بار سوم، دسترسی فروشنده از فروش برند/گروه کالایی مربوطه به مدت یک ماه سلب می شود و یا دسترسی فروشنده به پنل مسدود می‌شود.

فروش کالا با قیمت بالاتر از قیمت بازار

2

بار اول، دسترسی فروشنده از فروش کد کالای مربوطه سلب می شود و جریمه نقدی اعمال می شود.

بار دوم، دسترسی فروشنده از فروش گروه کالایی مربوطه سلب می شود و جریمه نقدی اعمال می شود.

بار سوم، دسترسی فروشنده به پنل مسدود می‌شود و جریمه نقدی اعمال می شود.

جریمه نقدی: 10 برابر قیمت محصول فروش رفته ضرب در تعداد کل فروخته شده از آن محصول از ابتدا (به علت حساسیت های موجود در زمینه فروش کالای غیر اصل، حداقل مبلغ جریمه 5 میلیون تومان تعیین شده است).

وجه التزام فروش کالای غیر اصل

3

کلیه خسارت های نوباما + دو برابر ارزش کالا

وجه التزام فروش کالای قاچاق، ممنوعه، غیر بهداشتی مضر

4

کمیسیون ضرب در قیمت کالای سفارش گذاری شده (حداقل ۱۰٬۰۰۰ تومان)

لغو سفارش دو ساعت بعد از زمان نهایی شدن سفارش به هر دلیلی

5

۲ برابر کمیسیون ضرب در قیمت کالای سفارش گذاری شده (حداقل ۱۰٬۰۰۰ تومان)

لغو سفارش روز نهایی شدن سفارش به هر دلیلی

۳ برابر کمیسیون ضرب در قیمت کالای سفارش گذاری شده (حداقل ۱۰٬۰۰۰ تومان)

لغو سفارش روز قبل از تعهد ارسال و یا روز تعهد ارسال به هر دلیلی

۵ برابر کمیسیون ضرب در قیمت کالای سفارش گذاری شده (حداقل ۱۰٬۰۰۰ تومان)

لغو سفارش روز بعد از تعهد ارسال به هر دلیلی

برای هر کالای دارای مغایرت مبلغ 1500 تومان

وجه التزام مغایرت در ورود کالا (به دلیل هر نوع مغایرت از قبیل نداشتن لیبل یا برچسب صحیح، رنگ، بسته‌بندی، محتوا و مشخصات فنی و غیره)

6

چهار برابر کمیسیون ضرب در قیمت کالای مرجوعی (حداقل ۱۰٬۰۰۰ تومان)

وجه التزام مرجوعی کالا توسط مشتری به دلایل مغایرت رنگ، مغایرت محتوایی، مغایرت لیبل

7

دو برابر کمیسیون ضرب در قیمت کالای مرجوعی (حداقل ۱۰٬۰۰۰ تومان)

وجه التزام مرجوعی کالا توسط مشتری به سایر دلایل ذکر شده در این پایین این صفحه

8

بار اول، دسترسی فروشنده از فروش کد کالای مربوطه سلب می شود.

بار دوم، دسترسی فروشنده از فروش برند/گروه کالایی مربوطه سلب می شود.

بار سوم، دسترسی فروشنده به پنل مسدود می‌شود.

فروش کالای غیرقانونی و قاچاق

9

بار اول، دسترسی فروشنده از فروش برند/گروه کالایی سلب می شود.

بار دوم، دسترسی فروشنده به پنل مسدود می‌شود.

ارسال هرگونه پیام و بروشور تبلیغاتی برای مشتری که مشوق خرید به طور مستقیم از خود فروشنده باشد.

10

بار اول، دسترسی فروشنده از فروش کد کالای مربوطه سلب می شود.

بار دوم، دسترسی فروشنده از فروش برند/گروه کالایی مربوطه به مدت یک هفته سلب می شود.

بار سوم، دسترسی فروشنده از فروش برند/گروه کالایی مربوطه به مدت یک ماه سلب می شود و یا دسترسی فروشنده به پنل مسدود می‌شود.

فروش کالا با گارانتی مغایر

11

سیاست هفت روزه دیجیکالا برای بازگشت کالا به نفع مشتریان است ولی بسیاری از اوقات با مشکلات زیادی برای فروشندگان همراه می‌شود. مشتریانی هستند که سفارش می‌دهند، از کالا استفاده می‌کنند و سپس در بازه هفت روزه آن را برگشت می‌زنند. این موضوع سبب متضرر شدن فروشندگان می‌شود؛ زیرا آن‌ها مانده‌اند و کالایی که بسته‌بندی‌اش باز شده، دست‌دوم به حساب می‌آید و دیگر فروشش کار سختی است. 

جمع بندی از مزایا و معایب فروش در دیجیکالا

دیجی کالا یکی از معروف ترین مارکت پلیس های ایرانی است. این شهرت بی‌دلیل نیست. دیجیکالا همواره به فکر بهبود شرایط مشتریان خود و فروشندگانش است. اما مشکلاتی مثل هزینه کمیسیون بسیار زیاد، هزینه پردازش و هزینه ارسال، نوع برگشت محصول و اهمیت بیشتر دیجی‌کالا به مشتریان خود تا فروشندگان، از مواردی هستند که باید حتما آن‌ها را در نظر داشته باشید. شما به عنوان یک فروشگاه حق خاصی در دیجی‌کالا ندارید و باید تمام محصولات خود را در قالب نام «دیجی‌کالا» به فروش برسانید. این موضوع، امکان برندسازی و آگاه‌سازی از برند را به طور کلی از شما سلب می‌کند.

 

در نهایت پیشنهاد ما به شما این است که اگر میخواهید در فضای تجارت الکترونیک فعالیت خود را گسترش دهید و فروش بیشتری داشته باشید، در کنار راه اندازی سایت مستقل به وسیله فروشگاه سازها، حضور در مارکت پلیس هایی مثل دیجیکالا را هم امتحان کنید. البته هدف ما از این مطلب این بوده تا مزایا و معایب این کار را برای شما بیشتر روشن کنیم تا با دیدی بازتر از هزینه‌ها و آورده‌هایی که می‌تواند برای شما داشته باشد به این سمت حرکت کنید و با توجه به هزینه‌های احتمالی سیاست‌های قیمت‌گذاری مناسب‌تری را در دیجی کالا داشته باشید.

مزایا فروش در دیجیکالا

  • دیجیکالا بزرگترین فروشگاه آنلاین ایران است
  • بازدید میلیونی کاربران از دیجیکالا به صورت روزانه
  • فروش میانگین 15 میلیونی فروشندگان دیجیکالا
  • قابلیت ارسال توسط فروشنده
  • دسته‌بندی مرتبط و طراحی خوب سایت
  • پشتیبانی فنی خوب دیجیکالا

معایب فروش در دیجیکالا

  • هزینه‌های بسیار زیاد فروش در دیجیکالا مثل لیبل و بسته بندی
  • عدم حمایت درست از فروشندگان در اختلافات
  • کارمزد غیرمنطقی بعضی از محصولات
  • هزینه پردازش 7 درصدی که به نوعی، همان کارمزد است
  • بازاریابی برای فروشگاه شما در دیجی کالا ممکن نیست

Torob

هر هفته بیش از ۱ میلیون کاربر از ترب استفاده می‌کنند
محصولات خود را بین میلیون‌ها محصول و در کنار هزاران فروشگاه اینترنتی در معرض دید خریداران قرار دهید.

ثبت فروشگاه
نحوه ثبت نام در ترب

۱۱ دیدگاه

    1. هزینه ارسال کالا از مشتری به دیجی کالا بر عهده دیجی کالا هست اما اگر کالا غیر قابل فروش باشه هزینه ارسال کالا از دی جی کالا به شما بر عهده شما به صورت پس کرایه هست .

  1. یادش بخیر پنج سال پیش چقدر خرید های خوبی از دیجی کالا داشتم .۲۰ -۳۰ درصد قیمت زیر بازار.پشتیبانی خیلی خوب .کیفیت صد در صد اصل .به وسیله این مسائل پیشرفت به یک برند تبدیل شد .
    ولی الان ….. .قیمت بدون استثنا ۲۰ – ۳۰ درصد بالای بازار .کالا یا فیک هست یا برگشتی از مشتری .پشتیبانی فاجعه .
    واقعا نمیدونم مدیراشون متوجه نیستند تو این دو سه ساله سایتشون رو تبدیل کردند به تاناکورا دارن از اعتبارشون میکنن میخورن .بنظرم مدیرای دیجی کالا چشمشون خیره به امار صعودی درآمدشون از باجی هست که از فروشنده ها میگیرن.
    از شش ماه پیش همه خرید هام رو از سایت های کوچیکتر و تخصصی تر میخرم .شکر خدا به کمک این سایت ها که همشون تو دنیای رقابت دنبال کسب اعتبار هستند به آینده تجربه خوب یک خرید انلاین امیدوار شدم .
    قبل از اینکه دکمه نهایی کردن خرید رو تو دیجی کالا بزنید تو گوگل اسم محصولتون رو یه سرچی بزنید .قول میدم قیمت پایین تر و کیفیت بهتر گیرتون میاد .

  2. سلام
    همونطر که در کامنت قبلی توضیح دادم دیجی کالا اعتبار خودش رو به معرض حراج گذاشته
    اما پیشنهاد من برای افزایش کیفیت محصولات دیجی اینه که:
    ۱- مهمتر از همه، دیجی باید موضوع برندیگ و انحصار فروش رو جدی بگیره این موضوع اقلب به بهانه فروش رقابتی نادیده گرفته میشه در صورتی که فروش رقابتی بدون سنجش کیفیت اصلا مفهوم نداره دیجی هم که ابزارهای لازم رو برای سنجش کیفیت نداره. عقلانیت در اینه که سنجش کیفیت رو به مصرف کننده بسپره و ابزارهای لازم رو براش تهیه کنه مثلا از نظرسنجی فیدبک بگیره و تارگت ها رو بر مبنای کیفیت هم نشانه گذاری کنه. با فروشندگان متقلب به شدت برخورد کنه و غیره ….
    ۲- دیجی باید سود فروشنده هاش رو تضمین کنه به طوری که فروشنده یک حداقل سود برای خودش بتونه متصوره باشه این موضوع رو با یک مثال روشن میکنم:
    فرض کن میخوای شنهای بیابان رو در کیسه های ۱۰ گرمی در دیجی بفروشی که هیچ هزینه ای بابت تولیدش ندادی.
    قیمت فروش هر کیسه اگر از ۷ تومن کمتر باشه ضرر کردی حالا خودتون ببینید که چه تعداد محصول داره با قیمت کمتر از ۷ تومن در دیجی فروش میره. از طرفی بعضی همین کیسه های شن رو رقابتی و زیر قیمت تمام شده می فروشند.
    این موضوع از دو حالت خارج نیست. یا فروشنده ها ناشی هستند و از هزینه ها خبر ندارند و یا دارند با هم لجبازی می کنند.
    راه حل دیجی برای این مشکل چیه ؟ هیچی
    بنابراین ضرر در دیجی تضمین شده است اما سود نه!
    خوب در این وضعیت طبیعه که فروشنده می خواد ضرر خودش رو با فروش اعتبار دیجی جبران کنه و این میشه که هم فروشنده ناراضی هست و هم خریدار.

  3. سلام
    من یک فروشنده قدیمی دیجی کالا هستم
    با توجه به اینکه من هم مثل دیجی کالا نگران موفقیتش هستم تصمیم دارم اشکالات دیجی کالا را خیلی حرفه ای بیان کنم
    اگر مطالب من اینجا تایید بشه باز هم می نویسم.
    اول اینکه مطالب سیامک رو کاملا تایید می کنم دیجی کالا داره به سمتی میره که بشه جایی برای فروش جنس های فیک که توی بازار نمیشه فروخت. به نظرم دلیلش اینه که فقط روی قیمت های رقابتی متمرکز شده. نه توانایی تشخیص کیفیت رو داره و نه راهکاری برای افزایش کیفیت محصولات ارایه میده
    یک مشت فروشنده تازه کار میان ضرر میدن و بعد یک مدت هم میرن الباقی هم که می مونند فقط برای کلاه برداری و سود جویی از مشتریان دیجی کالا به عبارتی دیجی کالا هر روز داره اعتبار خودش رو به فروش میذاره. فقط یک عده فروشنده های منصف داره که به خاطر نام فروشگاه شون یا وجدان کاری ادامه میدن. تا کی؟ نمیدونم.
    در هر صورت اگر وقت زیاد دارید و جنسی دارید که توی بازار نمیشه آبش کرد دیجی کالا برای اینکار مناسبه در غیر این صورت وقت خودتون رو تلف نکنید.
    البته برای حل این مشکل راهکاری دارم که در مطلب بعدی توضیح میدم.

    1. درود، وقت بخیر.
      به تازگی میخواستم در دیجی کالا فروشگاه بزنم اما نرخ وحشتناک کمیسیون، زمان پرداخت طولانی، شروط قرارداد یکطرفه و سایر مواردی که شما و نویسنده صفحه توضیح دادن باعث شد که که تصمیم بگیرم یا کلا از خیرِ کاری که قصد راه اندازیشو داشتم بگذرم، یا راه دیگه ای واسه ایجاد فروشگاه پیدا کنم.
      اینکه به سمت دیجیکالا اومدم به این خاطر هست که یکبار بواسطه فروشگاه اینستاگرامی و وبسایت اقدام کردم و با شکست مواجه شدم (البته شاید وارد نبودم و راه رو اشتباه رفتم).
      بزرگواری بفرمایید اگر راهی به نظرتون میرسه برای شروع فروشگاه اینترنتی، راهنمایی بفرمایید.
      ممنون از لطفتون

    2. سلام من یه فروشنده نو پا هستم ک میخاستم توی دیجی کالا فروش داشته باشم با خوندن مطلب شما منصرف شدم ینی تماما ضرر هست و هیچ سودی نداره؟

  4. فکر کنید فروشنده هستید و یک کالا برای شما ۲۰۰ تومن اب خورده و تو بازار ۲۸۰ تومن میفروشن و شما هم میخواید با این قیمت بفروشید .۱)هزینه ارسال کالا به دیجی کالا :۲۰ هزارتومن ۲)هزینه پردازش دیجی کالا :۲۰ هزار تومن ۳)هزینه کمسیون دیجی کالا :۲۸ هزار تومن ۴)مالیات :حداقل ۵ هزار تومن .یعنی استارت کار ۷۳ هزار تومن ناقابل شما نسبت به بازار عقب هستید .دو راه دارید برای اینکه فروش تو دیجی کالا ممکن باشه ۱)کالایی که تو بازار ۲۸۰ فروش میره رو شما ۳۵۰ بفروشید .۲)کالای بیکیفیت یا تقلبی رو به مشتری قالب کنید .
    متاسفانه از طرفی دیجی کالا شده مرجع قیمت بازار و به این شکل وارد یک چرخه معیوب میشه .یعنی فروشنده بازار هم که کالاش رو ۲۸۰ میفروخت وقتی قیمت دیجی کالا رو میبینه ۳۵۰ هست خیلی راحت قیمت کالاش رو میکنه ۳۳۰ که یه مدت بعدش این افزایش مجدد روی قیمت دیجی کالا اثر میزاره .
    دیجی کالا با این سیستم معیوبش و طمعی که داره مطمن باشید تا دو سه سال دیگه گور خودشو میکنه

    1. سلام
      برای محصولات کم قیمت مثل گیره کاغذ ،محافظ شارژر و از این قبیل چه سودی برای فروشنده ها داره ؟
      دیجی کالا از مواد غذایی حق کمیسیون نمیگیره ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *